Kennispartners gezocht !

visieHans Lenderink en ik gaan – binnen het concept van Regio Academy – starten met  creatief denken in organisaties.
En daar voor zoeken we kennispartners. ..Jij?

Creatief denken is één van de belangrijkste vaardigheden van dit moment geworden. Hoogleraar Jan Rotmans zei onlangs: “We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk” Dat illustreert de noodzaak voor creatief denken; oplossingen kunnen niet meer gevonden worden vanuit traditioneel denken en handelen.

Het programma van Creatief Denken in Organisaties biedt, verspreid over het jaar, workshops door kennispartners en een dagcongres over alle facetten van creatief denken binnen organisaties. Aan de ene kant wordt aandacht besteed aan creatief denken. Aan de andere kant hoe je die creativiteit stroomlijnt, weergeeft en archiveert. De nadruk ligt erop om te zorgen dat de creatieve slagkracht die in elke organisatie aanwezig is, ook voor die organisatie wordt ingezet.

creatief denkenDoordat creativiteit al een belangrijke waarde is binnen jouw bedrijf, heb je een flinke voorsprong. Deze kennis kun je delen door kennispartner te worden. Anderen willen graag van je leren hoe ze zélf een toekomstgerichte organisatie kunnen worden. Hoe ze makkelijk kunnen inspelen op veranderingen in de samenleving en bij klanten.

Een kennispartner is een professional die vanuit het eigen vakgebied de nieuwste inzichten deelt. Wij – Hans Lenderink en ik – zijn zelf ook kennispartner en houden ons dagelijks bezig met methoden om platgetreden paden te verlaten en de creativiteit te vergroten. Ik doe dit in het onderwijs met zaken als 21ste eeuws leren en het schrijven van boeken over mindmapping. Hans houdt zich bezig met innovatie en een cultuur van toegevoegde waarde, talent management en een creationcooker. Daarnaast faciliteert hij workshops en brainstormsessies.

groei succesWord ook kennispartner! Investeer in nieuw aan te boren netwerken. Laat Regio Academy voor jou werken als het gaat om naamsbekendheid, het organiseren van events, communicatie, etc. Want dat met name levert het jou op. Maximaal bereik tegen lage kosten die zich ook nog eens terug kunnen verdienen. Andere organisaties kunnen 1 of meerdere seats afnemen en hebben toegang tot 1 of meerdere workshops.

Zie je kansen door vanuit jouw professie of jullie organisatie kennispartner te worden? Ben je een creatieve vernieuwer? Kom dan op het Co-Creatie Event van de Regioacademy op 27 januari in Deventer.
Dit is de eerste keer dat potentiële kennispartners samenkomen voor meer informatie én om het jaarprogramma 2015 globaal samen vast te stellen.

Dat kunnen onderwerpen zijn als:

  • Denktechnieken en werkvormen
  • Het managen van innovatie (social collaboration, balans tussen mensgerichte en instrumentele aanpak, etc)
  • Businessmodels om alle creativiteit in een werkbare vorm te gieten
  • Het toevoegen van de gewenste awareness en juiste beleving met zaken zoals visualiseren en storytelling.

samenwerkenCreatief denken in organisaties is een onderdeel van Regio Academy.
Het delen van elkaars netwerken is de essentie van het succes. Zo vergroot je de reikwijdte van het jaarpogramma voor creatief denken én van je eigen organisatie.

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *