Nieuw e-book: ‘Ontdek Snel-mindmappen’

ontdeksnel coverHet is zomer 2013. Midden in de Luberon, het mooiste stukje Provence. Hoewel ik normaalgesproken weiger om die drie mooie weken elke socialmedia-kanaal of emailaccount aan te spreken, moet ik toch even nu mijn Gmail openen: een hotelboeking in Cassis wacht op afronding.
In een flits zie ik ook een mailtje van mijn uitgever Van Duuren Media binnenstromen met een aanlokkelijke openingszin… Ik kan de verleiding niet weerstaan om toch even die mail te bekijken… Of ik zin heb om een e-book te schrijven voor de kersverse e-bookserie ‘Ontdek Snel’. Een serie met een breed aanbod aan titels en aan mij de uitnodiging om ‘Ontdek Snel–mindmappen’ voor mijn rekening te nemen. Een mooi aanbod. Ik neem het graag aan!

De maand augustus bombardeer ik tot schrijfmaand en plak daar september maar gelijk aan vast. In mindmap zet ik mijn verhaal uiteen. Van daaruit ga ik schrijven. Korte zinnen, vlot leeswerk. De spelregels voor een e-book. De deadline ligt halverwege oktober, maar die leg ik voor mezelf wat naar voren; heb geen zin in gestress als ik tijdens de herfstvakantie aan het Zeeuwse strand wil uitwaaien.
Het schrijven gaat lekker. Afbeeldingen vullen het verhaal mooi aan. Dropbox doet zijn werk, zodat ik snel kan schakelen met Suzanne, mijn uitgevers-contactpersoon. Teksten worden nog wat geredigeerd, spelling wordt gecheckt. Tot slot mag ik me ontfermen over de cover-afbeelding.
Doordat alles vlot verloopt kan de releasedatum naar voren worden geschoven. Op 13 november (afgelopen woensdag) mailt Suzanne mij dat ‘Ontdek Snel –mindmappen’ is uitgebracht. In de bijlage de auteurs-versie. Snel download ik mijn eerste e-book en zie hem verschijnen op mijn iPhone. Daar staat ie, op het iBooks-boekenplankje. Een mooi beeld. Dingen creëren is toch wel heel erg leuk…!

Voor iedereen die mijn e-book aanschaft: Heel veel leesplezier en succes met mindmappen!
Het e-book is hier te downloaden (maar natuurlijk ook via i-Tunes of Bol.com)

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *