I love arrows !

arrow iMindmap7Vorige week kreeg ik een leuke mail uit Engeland:
ThinkBuzan stuurde me gratis-en-voor-niks een productcode voor de nieuwe iMindmap 7. Of ik er maar even lekker mee wil spelen. Mijn bevindingen horen ze graag terug.
Dat vind ik wel heel erg aardig!
Nu heb ik nog niet zo veel tijd gehad om er al helemaal in te duiken, maar één ding viel al gelijk op en ik werd er aangenaam door verrast.
Ik ben namelijk gek op pijlen! I love arrows!
Pijlen zijn heerlijk om te gebruiken in graphics en mindmaps. Lekker duidelijk en alle ruimte om er iets moois van te maken. Dik, dun, sierlijk, streng, schaduw, …
In de nieuwe iMindmap 7 zijn de opties voor het bewerken van je relatiepijlen ruim aanwezig. Helemaal in mijn straatje dus. Dank u, iMindmap!
arrow Prezi
Overigens blijken de rondingen die je kunt geven aan de pijlen binnen Prezi afgeleid te zijn van een gesprek dat ik in 2011 had met één van de mensen van Prezi. Ik (en anderen) werd toen bevraagd en met die dosis bevindingen zijn ze aan de slag gegaan. Ik vertelde hen toen al over mijn voorliefde voor pijlen-gebruik. Dat was bij het Prezi-team blijven hangen en heeft hen ertoe besloten om de pijlen binnen Prezi te kunnen ‘curven’. Dit werd me teruggegeven tijdens de laatste PreziDay (oktober jl). Eigenlijk wel cool !

iMindmap 7 dus. Ik ga er de komende tijd maar eens mee aan de slag. Er zijn ergere dingen op de wereld..!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to I love arrows !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *